Tájékoztató az Euroll Hungária Kft. tippjátékával kapcsolatban

Cégünk a 2024-es németországi labdarúgó-Európa-bajnokság kapcsán promóciós nyereményjátékot szándékozik szervezni vásárlói, ügyfelei számára.

Áttekintés

A tippjátékba való kvalifikáció egy vásárlással történik. A játékban résztvevők mindig a torna hét fordulója előtt egy meghatározott időablakban, összesen hét alkalommal tudják leadni pontos tippjeiket az elkövetkező mérkőzésekre. A résztvevők tippjeiket egy egyszerű elektronikus űrlapon adják le, amely ide kattintva vagy a plakát QR-kódját beolvasva érhető el. A torna végén az eredményeket összesítjük, rangsoroljuk és az első három legtöbb helyes tippel rendelkező játékos nyereményekben részesül.

Részletes szabályzat

1. Nevezés

Partnereink bolti vásárlóinak rendkívül egyszerűen lehet jelentkeznie a játékba: minden játékosnak egy bolti vásárlást kell teljeseítenie az adott fordulóban. A vásárlásnak minimális összege nincs, viszont tartalmaznia kell legalább egy Euroll terméket, és a játék idején a vásárlás dátuma nem lehet 3 napnál régebbi. Aki a játék mind a hét fordulójában játszani szeretne, annak összesen hét alkalommal kell vásárolnia. 

Viszonteladói partnereinknek június és július hónapban csak minimum egy-egy vásárláslást kell teljesítenie a játékban való nevezéshez és a folyamatos részvételhez.

Figyelem! Ugyanazzal a számlával több fordulóra nem lehet nevezni, a többször használt számlákat az első alkalom után érvénytelennek fogjuk tekinteni az összesítésnél.

Figyelem! Kérjük viszonteladó partnereinket, hogy a játékban résztvevő ügyfeleiknek olyan számlát állítsanak ki, amelyen felismerhető, beazonosítható formában szerepelnek az Euroll-termékek!

2. A játék menete

A játék teljes egészében elektronikus formában, weboldalunkon, illetve a leadáshoz szükséges elektronikus űrlapokon zajlik.

A játék várható időtartama: 2024. június 13. – július 14.

A játék a torna felosztásának megfelelően 7 fordulóból fog állni. Minden egyes forduló előtt, a játékban résztvevők a játék számára létrehozott elektronikus kérdőivben egy meghatározott időablakban adhatják le tippjeiket, arra, hogy az adott fordulóban melyik mérkőzés milyen eredménnyel fog végződni.

A hét forduló időtartama (lásd még itt):

  • I. (június 14-18.)
  • II. (június 19-22.)
  • III. (június 23-26.)
  • IV. (június 29. – július 2.)
  • V. (július 5-6.)
  • VI. (július 9-10.)
  • VII. (július 14.)

A játék végén összesítésre kerülnek a tippek, a legtöbb helyes tippet leadó játékos megnyeri a játékot. Az első három helyezett tárgynyereményben részesül.

Amennyiben pontegyenlőség alakul ki a helyezésekért, a győztes sorsolás útján lesz kiválasztva.

Az űrlap lehetőséget ad többszöri beküldésre az időablakon belül. Többszöri beküldés esetén a legutolsó beküldött űrlapot fogjuk figyelembe venni.

3. Nyeremények

  1. helyezett: Jamestown Dean gázzal és faszénnel működő kombi grill
  2. helyezett: Krups EA810870 Essential Automata eszpresszó kávéfőző
  3. helyezett: 2000 Wattos asztali grill készülék

A nyertesek nevét és a nyeremények átadását megörökítő fotót közzé fogjuk tenni közösségi média felületeinken.

4. Adatvédelem

A játékban résztvevők adatait az adatvédelmi törvény rendelkezéseinek és a GDPR-előírásoknak megfelelően kezeljük.

5. Jogi háttér

A nevezésként teljesített vásárlás során a termékek árába nem kerül beépítésre a tippjáték lebonyolítása érdekében semmilyen többletdíj vagy egyéb költség, ezért promóciónk a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény (a továbbiakban: Szjtv.) előírásai alapján nem minősül szerencsejátéknak.

6. Kapcsolat

A játékkal kapcsolatban érdeklődjön festékboltosánál, képviselőjénél, illetve szokásos elérhetőségeinken.