Az Euroll Hungária Kft. jogelődje 1994-ben alakult Vestan Bt. néven. Magyar tulajdonú családi vállalkozásként indult és ezen jellegét máig megőrizte. Fő tevékenysége a festőszerszám nagykereskedelem, ami az évek során folyamatosan hozzáalakult az aktuális piaci igényekhez. Kínálatunk gerincét elsősorban a hőszigetelés, festés, glettelés, falcsiszolás, száraz és belsőépítészeti munkákat, munkafolyamatokat kiszolgáló kéziszerszámok és gépek alkotják, de az általános kisgépek is megtalálhatók ajánlatunkban. A festő, csiszoló és egyéb gépeken kívül szerszám kínálatunkban több mint 4000 cikk található, az egyszerű ecsettől a professzionális festőberendezésig. Ecsetek, festőhengerek, tapétázó-, kőműves-, burkoló-szerszámok, kesztyűk, létrák, ragasztószalagok, építőipari profilok, élvédők… stb. Magyarországon kizárólagos forgalmazási joggal rendelkezünk a lengyel Hardy minőségi termékeire.

Cégünk létszáma az alapító két főről napjainkban már  több mint 30 főre növekedett, így sikerül országos lefedettséget biztosítani partnereink részére. Vásárlóink: festékboltok, barkács szaküzletek, építőanyag telepek és olyan szaküzletek, ahol a kéziszerszámaink és gépeink forgalmazása lehetséges. Beszállítunk továbbá áruházláncokba: Bauhaus, Penny Market, Auchan, Spar és több nagykereskedelmi hálózatba is.

A profi gépek és szerszámok  értékesítésével a minőségi munkát végző kivitelezők igényeit elégítjük ki. Telephelyünkön kialakítottunk  egy minden igényt kielégítő kiskereskedelmi mintaboltot, ahol teljes szerszámkínálatunk ill. az általunk forgalmazott berendezések megtekinthetők. Gépeink szervizelését, garanciális átvizsgálásokat saját szervizünkben végezzük. Szervizünk közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik festőberendezések, falcsiszolók, egyéb gépek javítása terén. Komoly alkatrész és tartozék kínálatunkkal garantáljuk partnereinknek berendezéseik szakszerű és gyors javítását.Cégünk az Euroll Hungária Kft.  a GRACO - WAGNER - GRÖNE - STORCH  professzionális festőberendezések hivatalos szervizpontjaként van jelen Magyarországon.

Festőszerszám nagykereskedőként elsőként léptünk az elektronikus kereskedelem  rohamosan fejlődő útjára, amivel partnereink gyors és egyszerű rendelésleadásán kívül az új információk gyors megismertetése is célunk volt. A fejlődés az építőipar területén is folyamatosan érezhető, ami az új technológiák és anyagok megjelenésével párhuzamosan új szerszámok megjelenését is hozza magával. Cégünk lépést tart az idővel és folyamatosan fejlesztjük termékeinket a kor elvárásainak megfelelően. Az általunk forgalmazott gépek bemutatására ill. az új technológiák megismertetésére évek óta gépbemutató roadshow-kat szervezünk. Szívesen veszünk részt meghívott vendégként vevőtalálkozókon, ahol szakképzett kollégáink gépbemutatókat tartanak